Live while we're young

 
Igår var kära Bexi här och sovöver. Vi kollade på filmen Little Shop of Horrors och kätade en massa gott ;) Helt okej lördagkväll om ni frågar mig! 

Idag stack jag, mamma och irma till havet tillsammans med Bernard. Bernard tyckte att han kommit till himmelriket eftersom det fanns en massa andra hundar där som han kunde leka med. 

Det var dock en aaaaaning kallt så mina fingrar tappade all känsel när jag höll kamera n i högsta hugg. Men lyckades ändå få några bilder som inte är helt katastrofala (hoppas jag haha). 



 

Vem tror jag att jag lurar? Inte mig inte! Inte mig inte!

Sitter på bussen och önskar att det ska bli helg igen. Orkar inte börja 8:15 idag med matte i 1,5h och sen sluta kl 16:35 med sång idag :(
Okej ska väl inte klaga då mycket, det e rätt chill lektioner idag faktiskt.


Har tänkt på det här med folk som åker buss, de flesta brukar ju sitta tysta på sitt säte och hålla på med mobilen. Sen finns det ju de som åker med en kompis eller så och vissa av dom vet verkligen inte hur man ska hålla volymen nere..
Just nu så sitter det en tjej och en kille framför mig och snackar HÖGT om ointressanta saker. Och förra veckan va det tre tjejer var av en berättade din livshistoria för hela bussen. Hahaha sjukt kul fast ändå liiite jobbigt.

Jaja nu ska jag satsa på att ha en bra och stark dag.
Hej :D


pjäkmen

hej hej sitter i soffan med olof. han är bäst. superbäst faktiskt.  inte olof som skrev detta, så alla vet. 

RSS 2.0