Dag 6 - Hemfärd

Vaknade efter en lång och sömnlös natt och släpade mig upp till frukost. Efter att vi sagt hej då till marofar och Isolde så satte vi oss i bilen för att påbörja den långa resan hem som jag säkerligen skulle sova mig igenom....
 

Dag 5 - sista måltiden

Vi åt på en kinesisk resturang som morfar tyckte väldigt mycket om. Buffen var super och efterrätten var om möjligt ännu mer super. När man sedan skulle gå ut till bilen var man tvungen att knäppa upp knappen i byxorna, så full var magen!
 

Dag 5 - sista dagen

Sista dagen innan vi skulle åka hem och vi åkte över till Holland för att kolla runt. Vaknade på morgonen men en extrem förkylning och ville helst bara ligga kvar i sängen men övertalades till att följa med. 
Inne i en blomster- julpyntsaffär i Holland hittade jag en kopp där det stod varm choklad på hollänska. Koppen blev jag genast förälskad i, såklart!
På väg till maten så körde vi inom Kevalaer och kollade på ev ortoligt vacker kyrka. Det sägs att människor blivit botade från olika saker i den kyrkan - kanske min migrän belv botad den med? 


Dag 4 - shopping

Vi begav oss ut på shoppingrunda och hamnade i en galleria som var en stor besvikelse så jag och Lycke hoppades på att hitta lyckan ute på de regniga gågatorna. Efter många besvikelser i ett flertal butiker hittade vi en EuorShop där vi shoppade loss - 1€ för allt i butiken kan man inte klaga på! Inhandlade bland annat ett läppstift som jag blev nöjd med. 
Stack vidare efter en kort bilfärd till en annan affär som hette Real. Där köpte jag hårfärg för ett helt kompani. Dessutom så hittade jag ett par extremt fodrade SnowBoots som jag genast kastade mig över. Detta gör min nu till en stolt ägare till ett par ljusblå snöskor. En helt klart kanon shopping!
 


Dag 3 nr 2 - ....

Micke berättade att det inte gick att koppla upp på internet och stämningen bland oss unga blev extremt låg. Tre av oss satt med datorerna uppe och hoppades att internet på något mirakulöst sätt skulle ploppa upp. 
 

Dag 3 - parker och kranar

Inspg på morgonen att mun klocka vägrade ställa om sig till vintertid vilket var lite irriterande. Efter en tidig (för oss ungdomar) frukost gav vi oss iväg för att vandra i timmar. Parken vi åkte till var väldigt fin i alla fall, det stora kolhålen vi skulle se efteråt var det inte. Men vi fick i alla fall se landsbygden genom bilrutan, jag kunde nästan slå Lycke på MegaSchack och dessutom så slog jag mitt gamla rekord på Subway Surfers. 
 

Dag 2 - promenad dag

Väcktes av skönsång med gitarrspela av morfar. Åt en underbar tysk frukost och lev sedan utdragen på promenad i kylan i Isoldes otroliga trädgård. 
 
 
Fick en rundvandring i morfars gamla stad. Kollade på hans barndoms hus, letade efter hans mammas gamla gravplats och fick historier berättade för oss. Sen skulle vi kolla in en jättefin sjö och på hemvägen körde vi inom en kyrkogård fylld med gravar för nunnor från ett närliggande kloster. 
Stupade ner i en fåtölj så fort vi kommit hem och längtade efter internet. 
Antagligen får vi fortsätta att roa oss med Subway Surfers tills vi hittar något annat socialt att göra. 
 

Natten mot dag 2...

På väg från båten och inser att det är hur mycket lastbilar som helst parkerade runtomkring. Kommer ihåg hur mycket min syster tyckte om lastbilar när hon var yngre - och boken om lastbilarna kunde man nästan utantill då. 


Dag 1

Mamma berättar att vi ska tillbringa 8 timmar på en båt. Jipppi. Inser då att min höstjacka inte bara är en jacka utan också kan förvanldas till en filt! Vaknade tyvärr på den lilla obekväma soffan med stelfrusna tår och med vissa svårigheter att röra mig... Inte lätt att försöka sova på TT-Line


 

"TOURBUUUUUS!!" - Isis

Det är helt sjuk att man ska vara så satans trött efter tre dagars spelningar på skolor. Okej, kanske för att jag går upp vid halv 6 för att packa in alla saker i bussen - och för att sjunga TOOOURBUUUS men Isis. 

Spelade idag på Vide och det gick väl ändå helt okej. 
Slutade vid 10 och var hemma vid fem över - typ hur nice är inte det?! Har njutit av varma mackor och två bones avsnitt. Snart kommer pojken hit så att jag hinner träffa honom lite innan han sticker iväg på lovet... 

Ska iväg till busshållpatsen nu....... haha 

Som det strålar från ditt hjärta, som en motorväg av ljus. Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen till slut. Genom hålet i mitt hjärta

Sitter här framför datorn och undrar när jag ska börja plugga igen. Pluggade innan idag och skulle sedan bara "ta en liten kort paus." Den blev kanske liiite längre än kort, om man säger så. 
Tog kameran och gick ut och plåtade lite höstbilder i min nya jacka som jag hittade billigt på Emmaus! Blev ändå helt okej bilder för att vara tagna med självutlösaren. Och ja, jag vet om att jag borde skaffa en fjärr men jag orkar inte beställa en, lat som jag är. 
 
Nu ska jag (efter typ fyra försök) verkligen sätta mig med engelskläxan. Även om den är sjukt tråkig.... 
 
Bjuder på några höst/vinter bilder 

Ja, jag vet att dom e heeelt oskarp och brusig men SKIIIIIITSAMMA!
 


                
Rabarber fungerar ändå rätt bra som paraply när det börjar regna så smått! 

 
 
 
 
 

 
 

Chill med Bob

Chillar liiiivet med min nya vän Bob!
Och lite Olofs kompis kanske. Som finns i mobilen. Som e min bästis. Och hans. Bara min. MOHAHAHAAHH
Nu ska vi ha sex. Asså jag och Bob. Klart slut. Lejon tjut.
Detta va lejonhummer 1 som säger hej då


Höstmys med te och filt

Sitter framför ett avsnitt lost med pojken min innan man ska till kören (y)


Let it rain

Sitter på sängen och försöker göra allt för att slippa att plugga tyska som ja har till imorgon. Blir dock tvungen att göra den ganska snart... 
Vill helst bara krypa ner under täcket, låtsas att det är december och snö ute, läsa en bra bok och äta min Ben&Jerry (som står i frysen hehe) . 

Äsch, får väl istället njuta av hösten med att glo på serier och syssla med andra roliga saker. Kanske ska försöka ta och fota lite nu i höst, om jag nu pallar dra mig utanför huset...


RSS 2.0