Karaktärerna!

Hehe, hittade en bra sida som berättade när karaktärerna i Twilight är födda m.m.
Tänkte göra en lista så att man kan veta på ett ungefär ;)
Kom dessutom på att i min historia så står det att Paul är 17, vilket han tydligen inte är (och det tycker jag är ganska bra c: )
ENJOY :D

Sam: Född: 1986. Sam blev 'varulv' 2005 ( omkring våren eller sommaren). Sam var också den första som blev skepnadsskiftar. Sams vargform är svart - som en skugga, stor som en häst men mer muskulös och han är också alphan i flocken. Är tillsammans med Emely Young.
Paul: Född: 1990. Paul blev medlem i "the Wolfpack" omkring i början av 2006.
När Paul är i vargform är hans päls är mörkgrå, gigantisk (lite 'mindre' än Sam) och mörkögd. Är präglad med Chris (i den riktiga boken, i Jacobs syster Rachel)
Jacob: Född: 1990. Jacob blev varulv under februari 2006. Hans vargform är rödbrun med mörka intelligenta ögon. I Eclipse står det att Jacob har blivit större än Sam i storlek. Han är också egentligen den riktiga alphan (pga av hans påbrå). Jacob har en massa olika smeknamn tex (tar dom på engelska för de är roligast xD ) :
  • Pup (av Edward, bara Edward
  • Dog (hund) av hela familjen Cullen
  • Jacob Wolfe av Bella
  • Mutt av Rosalie och Alice
Det finns några till men dom är inte så viktiga xD

Quil: Född: 1990. Det står inte när Quil blev 'varulv' (men han är det i alla fall :D). Quils vargform är cokladbrun som är ljusare i ansiktet. Tydligen så är Quil också nästkusin till Jacob (!!).
Jared: Född: Det stod inte men jag antar att det är 1990, han är ju Jakes kompis. Jared blev varg omkring 2006. Jared är i vargform är brun, kort päls och inte alls lika lång som Sam. Jared är präglad i Kim.
Brandy: Född: 1993. (Det står inte när han joinade flocken men det är kanske inte så jätteviktigt.) Ingen aning om hur han ser ut som varg (!!)
Embry: Född 1990. Han kom med i flocken i början av 2006. Han vargform är grå med svarta fläckar. Han och Quil beskrivs ofta som att vara Jakes 'wingmen', medhjälpare.
Collin: Född: 1993. (Det står inte när han joina flocken). Står inte heller om hur han ser ut som varg.
Leah: Född: 1986. Blev varg 2006. Hon är syster till Seth och var innan tillsammans med Sam innan han blev präglad i Emely, som är hennes nästkusin. Hon blir kalla Lee-Lee av Sam. I boken beskriver Edward Leah som en smal grå varg.
Seth: Född: 1992. Blev varg i början av 2006. Han är bror till Leah och nästkusin till Emely Young. Som varg är Seth sandfärgad, lång och gänglig.


Det var vargarna det ;) Tänkte att jag kan skriva om Chris också, för henne vet man inte så mycket om. Om det är någon annan ni vill veta om, så skriv det!


Chris: Född: Omkring 1843 (hon slutade att åldras vid 17-års ålder). Hon är en halvvampyr och "hittades" av Carlisle när hon var nyfödd eftersom hennes mor dog. Växte upp hos Volturi, dit C
arlisle tog henne. Hon blev kär i Caius, och blev sedan tillsammans.
När Chris råkade bli förflyttad till Forks blir hon blir präglad i Paul efter att ha dumpat Caius.
Gåvor: Hon kan kopiera andras gåvor vilket gör henne väldigt mäktig.
Annat:
  1. Chris föredrar att äta vanlig mat istället för blod men hon tycker fortfarande om blodsmaken.
  2. Hon och Bella tycker inte om varandra, dels för att Jacob är bådas vän men också för att Bella tycker att hon inkräktar i Cullens familj.
  3. Chris har ungefär samma kroppstemperatur som varulvarna och 'stinker inte' enligt Jacob och Paul.
  4. Chris är nästan lika snabb och stark som en vanlig vampyr.

Lite rolig (onödig) fakta :D Hehe om ni orkade läsa allt så är ni bra ;)
W.Pen
BTW; upptäckte att det va väääldigt många vargar som var födda1990 xD


Kommentarer
Postat av: alice

Jag gillar jacob smeknamn Mutt xD

2010-10-05 @ 20:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0