Stockholm 2010!

Har varit i Stockholm med klassen. Det var verkligen jättemysigt, vi fick en väldigt bra gemenskap måste jag säga. Bättre än vi någonsin haft innan.

Resan började med att åka tåg (hm no shit). Inte särskilt trevligt, i alla fall inte för mig och min kompis som blev vääldigt åksjuka. Menmen, man står ut när man vet att det ska bli tre underbara dagar i Stockhom, eller hur?!
Så, när vi kommit fram till huvudstaden så begav vi oss till T-banan och åkte+gick till Naturhistoriska Museet. Där inne gick vi tipsrunda och testade våra "sinnen". Besöket avslutades med en 3D-film på Cosmonova. Helt otrolig, om ni vill se en häftig film - se den!!

Nästa dag gick vi en guidad tur inne i riksdagen. Vilken tur att vår rektor är gift med en som är politiker ;) Väldigt intressant faktiskt :D vi gick och åt lite och sen bar det iväg (vi gick såklart ._.) till Vasamuseet. Måste bara påpeka att man blir väääldigt trött där inne, speciellt när man inte sover så mycket. Sömnbristen kan ju inte alls vara för att man låg och snacka, eller?
Sen fick vi fritid!
Fritiden var väldigt trevlig, vi va ett gäng som gick och fikade och kollade affärer. Köpte dock inte så mycket själv (a)
På kvällen var vi och åt på resturang och det var jättetrevligt! Lite för kort tid som vi var där bara...

Sista dagen städade vi våra rum som vi bott på och gick sen "rundtur" i Stockholm som var - SLOTTET? (brukar det inte vara fler platser att se i en rundtur o.O)
Men det gjorde inte mig eller kompisarna något då vi "hittade" snygga vakter att snacka med. När jag säger vakter så menar jag dem som vaktar slottet och östra muren och bla bla bla. Vi frågade faktiskt vad dem vaktade men det va bara en som svarade helt och hållet :-C
klassen skulle sedan gå runt slottet medan våra båda lärare vaktade väskorna och, såklart, så missar jag att vi ska gå upp för trapporna (vilket min ena kompis faktiskt sa till mig, men inte lyssnar jag när jag bara har sovit tre timmar??!). Vi fortsatte helt enkelt rakt fram och in i en gränd. Kom en ganska lång stund efter de andra... men kul va det i alla fall :D Och vi hittade ju tillbaka :3
Tågresan hem var lika hemsk som resan till Sthm. Åksjuk. Jippi. Jag tycker att X2000 är lite jobbigt att åka :(
Det va ganska okej att komma tillbaka till Malmö men jag hade lätt kunnat stanna en vecka till i huvudstaden! Synn att vår rektor inte vill det ;'(
Men de va verkligen trevliga dagar tillsammans mer er, klassen. <3

...Bilder från Sthm...
Malmö central
På tåget
Naturhistoriska


Riksdagen

Hehe...
...Vi fick gå där
På resturangen:)
Vid Slottet, dock inte på bilden
Elin på Sthm Central
Gurra som "modell"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0