Kapitel 5; del 2

Jacob:

Jag kunde inte låta bli att se på henne när hon såg La Push. Hon hade händerna över munnen och såg ut över havet med stora ögon. Hon vände sig mot mig och sänkte händerna.
”Det är helt underbart” mumlade hon. Jag nickade.
”Det tycker jag med. Kom, jag vill att du ska se havet”.
”Men jag ser det redan” Hon såg förbryllad ut.
”Ja, men du vill kanske se det på nära håll.” Hon nickade ivrigt och vi började gå i rask takt ner till stranden. Hon såg på allt som vi gick förbi och verkade verkligen helt förälskad.

Vid havet stod vi bara tysta och såg på vågorna. Hon svalde och tog ett försiktigt steg fram. En våg slog upp och skvätte ner henne och hon fnissade.
”Det är varm”, sa hon förvånat.
”Varmt och varm.” Hon flinade mot mig och började vada ut i vattnet.
”Chris...” sa jag och hon vände sig om.
”Vad?”
”Ska du verkligen bada?” Hon log mot mig.
”Jag har inte fått göra det på 150 år.”

Chris:

Vattnet var ljummet mot min hud och jag var tacksam för att min kroppstemperatur var varmare än vanliga människors. Huden knottrade sig i den kyliga vinden men jag fortsatte bara ut i vattnet. Jacob kom ljudlöst upp vid min sida och flinade.
”Du har rätt, det va ganska varmt”. Jag log och dök. Det var underbart tyst under vattenytan och jag kunde se de stora klipporna 30 meter bort. Jag simmade snabbt upp till ytan för att hämta ny luft och sökte efter Jake med blicken. Han kom lugnt simmande mot mig och jag pekade på klipporna. Han såg bort mot dem och nickade sen. Jag dök ner under vattnet igen och började simma mot dem. Det var mer strömmar vid de stora stenarna och jag aktade mig noga för att fångas av en. Snabbt och smidigt så klättrade jag upp på en sten i närheten av klipporna och såg ut över havet.
Jag kände hur någon såg på mig och vände blixtsnabbt på huvudet och såg rakt in i hans ögon. Han stod på en klippa och de svarta håret blåste i vinden. Hans svarta ögon iakttog, nej, stirrade på mig. Jag ville helst bara vända bort blicken men kunde inte.
Tillslut lyckades jag vinna över mig själv och kastade mig ner i havet igen och började simma mot land.


Eftersom jag är sjuk och har tråkigt, så kunde jag ju lika gärna lägga upp ett nytt (även om det var kort) kapitel.
Vad tycks?
W.Pen

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag tycker det är riktigt spännande mellan jacob och chris. Jag vill veta avd som händer mellan dom, men samtidigt vill jag inte att det ska bli dom två :p

Krya på dig <3

2010-09-11 @ 17:28:47
URL: http://josssiiie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0